NEAUGLĪBA UN ĢM PĀRTIKA

Veikti neskaitāmi pētījumi, kuros nabaga dzīvnieciņi baroti ar soju (kuru ļaunākā murga gadījumā atļaus audzēt arī pie mums). Visos atklāta paaugstināta pirmā mazuļu metiena mirstība, bet izdzīvojušiem mazuļiem  neauglība un mutācijas. Pārtiekot no ĢMO, dzīvnieciņiem attīstijās ļaundabīgi audzēji, samazinājās smadzenes, plaušu tilpums, tika bojāti orgāni u.c., imūnsistēma kļuva katastrofāli vāja.

ŠĪS IZMAIŅAS ORGANISMOS IR NEATGRIEZENISKAS!!!

Zinātnieki, kuri publicējuši šādu pētījumu šausminošos rezultātus, tiek atlaisti no amatiem, viņu reputācija tiek nomelnota, viņiem un viņu ģimenēm tiek draudēts. Viņu pētījumi tiek klasificēti kā nepamatoti, nelikumīgi, nepietiekam; daudzos gadījumos pētījumi tiek "nozaudēti".


Monstru augu audzēšana noved pie vietējo šķirņu iznīkšanas. Tā, piemēram, Indijā 20.gs. bija ~ 10 000 rīsa šķirņu, bet šobrīd, pat meklējot tās sēklu bankās, atrodamas vien daži simti. Tas viss dēļ ieviestajājām modificētajām šķirnēm!!!

Kā dzīvnieku tā augu un arī cilvēku organismos modificētie monstri samazina labvēlīgās baktērijas, rezultātā seko to izzušana – pakāpeniska bojāeja un nāve ir neizbēgama.

Tā nav tāla, absrtrakta planētas bojāeja kaut kad tālā nākotnē. Šīs ir šausmas, kas mūs skar jau šodien, dodod mums ļoti maz laika tām pretoties!!!

Jūras cūciņas, žurkas un pelītes ar kurām veikti zinātniski eksperimenti ir nelieli un ļoti jūtīgi organismi, turklāt nabaga dzīvnieki tikuši baroti vienīgi ar ĢMO, taču rezultāti ir šokējoši jebkurā gadījumā - pilnīga neauglība trešajā paaudzē, izteiktas kroplības un mutācijas, nāve, mātītēm, kurām arī piedzima mazuļi (medicīniski iejaucoties), vairs neeksistēja mātes instingti un tās nokoda savus mazuļus....

Vai tiešām mēs vēlamies pārliecināties praksē, ka cilvēci piemeklēs tas pats pēc, teiksim, piecām paaudzēm???

Atcerēsimies, ka ĢMO pārpludina veikalu plauktus vien pēdējos ~ 20-30 gadus...
Un, lai gan visas pasaules Gudrās Galvas piekrīt, ka trūkst pierādījumu (kuriem būtu nepieciešami vismaz vēl 75 gadi) par ĢMO nekaitīgumu vai kaitīgumu - mums to turpina izbarot! Esam jūrascūciņas lielajām un miljardus pelnošajām korporācijām un korumpētajiem politiķiem...