ĢMO NĀVES ĶĒDE

  1. Lai audzētu šīs monstru sēklas – ģenātiski modificētās kukurūzas, sojas pupiņas u.c.  – labība ir OBLIGĀTI jāapstrādā ar speciālām jau atkal „Monsanto” u.c. kompānijā saražotām ķimikālijām („Roundup”).
  2. Sekojoši: šie nāvējošie līdzekļi (īpaši pesticīdi, herbicīdi) iznīcina PILNĪGI VISU citu, izņemot „Monsanto” patentēto sēklu augus. Tie iznīcina augsni (pārvēršot to putekļos bez minerālvielām), augsnē esošos mikroorganismus, citus augus un dzīvību. Ilgtermiņā zemnieki iznīcina sev piederošo zemi! Starp citu, arī šo nāvējošo indi uzņem cilvēki ēdot ĢM produktus un lopiņi, baroti ar ĢM labību. Lopiņiem tiek piemērotas antibiotiku devas, lai tie spētu izturēt spēcīgās ķimikāliju devas, bet tad tie tiek nokauti un kopā ar visām indēm nonāk vakariņu galdā. Taču šī inde salīdzinot ar mutantu gēniem ir vien nieks.
  3. Bioloģiskās lauksaimniecības tiek inficētas ar mutantu sēklām, kuras savairojas, izplatās ar vēja un dzīvnieku starpniecību. Pie bioloģiskā lauksaimnieka ierodas Monsanto "policija" un iesūdz lauksaimniecību tiesā par sēklu zagšanu, daudzus piespiež parakstīt līgumus par Monsanto sēklu turpmāku audzēšanu. Rezultātā visā pasaulē aizvien samazinās dabīgā vide, zem Monsanto sloga nonākušie ir spiesti ik gadu iepirkt jaunas monstru sēklas un speciālo ķīmiju to audzēšanai. Visi ĢMO ir viengadīgi, kas nozīmē, ka katru gadu zemniekiem OBLIGĀTI ir jāpērk jau atkal jaunas sēklas. No ĢM kukurūzas, pupiņām u.c. nav iespējams novākt sēklas stādīšanai nākamajā gadā. Šie MUTANTI NENODROŠINA PĒCTECĪBU! Zemnieki nonāk korporāciju pilnīgā atkarībā, ik gadu pērkot to sēklas un indes! Iznīcinot līdz putekļiem paši savu zemi! Piedāvājot patērētājam indīgu un nevērtīgu pārtiku! Kādēļ???
  4. Sekojoš: izmirst sugas, un vienu sugu izmiršana apdraud citu sugu eksistenci un dabā eksistējošo barības ķēdi. Cilvēkiem ar uzņemtajām indēm un mutētajiem gēniem arī sākas mutācijas. Viens no vislielākajiem draudiem bez orgānu disfunkcijām, alerģijām un citām mutācijām, kā pierādījuši daudzie pētījumi ar dzīvniekiem, ir tieši neauglība un tādejādi – savas sugas neturpināšanās.
  5. Sekojoši: tiek apdraudēta ne vien cilvēces eksistence, bet visas dzīvās dabas eksistence un pats ļaunākais- visas planētas eksistence!